RETOURPORTAAL

RETOURPORTAAL

Jammer dat je niet tevreden bent! Je kunt bij ons altijd je bestelling retourneren. Dit moet binnen 30 dagen na ontvangst.

Lees het stappenplan eerst helemaal door voordat je begint met retourneren.

Stap 1: Open de link naar het retour portaal en lees voordat je inlogt eerst stap 2

https://www.montareturns.com/50fbaa39-0448-4c11-bfc0-871556e2c111

Stap 2: Vul jouw ordernummer in ZONDER de eerste twee tekens (#2) tijdens het inloggen. Voorbeeld: #234567 wordt 34567. 

Stap 3: Selecteer de producten die je wilt retourneren.

Lees ons retourbeleid hieronder eerst goed door voor informatie over de terugbetaling. Retourneer alleen items die voldoen aan ons retourbeleid. Door ons retour ontvangen items kunnen niet weer worden teruggestuurd naar de klant (ook niet als ze per ongeluk aan ons geretourneerd zijn). Wij hebben altijd het recht retouren te weigeren wanneer deze niet aan ons retourbeleid voldoen. 

Stap 4: Koop en download het juiste verzendlabel dat bij jouw pakketgrootte past (brievenbus pakket of groot pakket). Beoordeel zelf goed van tevoren welk label geschikt is voor de items - een label kan niet achteraf omgewisseld worden.

Stap 5: Verpak jouw producten in de originele verpakking, met de kaartjes er nog aan, en plak het verzendlabel op het pakket. Breng het vervolgens naar een pakketpunt.

Stap 6: Houd de status van jouw retour in de gaten via ons retourportaal (let op: ontvangstdata van eigen track en trace codes zijn niet accuraat). Je ontvangt van ons een mail zodra jouw retour bij ons magazijn is aangekomen, en een mail zodra het bedrag is teruggestort (binnen 14 werkdagen). We verzoeken je vriendelijk dit geduldig af te wachten en niet te mailen als deze periode nog niet voorbij is.

RETOURBELEID

De kosten van retournering worden gedragen door de klant en worden niet door ons vergoed.

Kosten retournering:
PostNL (NL) pakket €7,25
UPS Germany/Belgium returns: €8,99 
International returns inside the EU €14,99

Deze kosten zijn gebaseerd op de standaard tarieven van PostNL.

We currently do not accept returns from outside of the EU.

Het risico en de verantwoordelijkheid voor het (tijdig) retourneren ligt altijd bij de klant. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor niet aangekomen of kwijtgeraakte retourpakketten. 

Alle items die worden geretourneerd moeten in dezelfde staat zijn als bij ontvangst. Dit betekent: kaartje aan het item en geen gebruikerssporen. 

Wanneer jouw retournering in goede orde is ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggeboekt op je rekening. 

LET OP! Hoofddeksels, haar clips en sieraden kunnen i.v.m hygiëne niet worden geretourneerd. 

LET OP! Bikini's worden alleen retour geaccepteerd wanneer de hygiene strip nog in het bikini broekje zit. Wanneer deze niet meer aanwezig is behouden wij ons het recht de retour af te wijzen.